Ayurvediske behandlinger | Nordic Ayurveda

Velkommen.
Nordic Ayurveda tilbyder Ayurvediske signaturbehandlinger midt i den smukke nordiske natur hos AYA house nær Fredensborg. Dette er din mulighed for at modtage de eftertragtede sundhedsfremmende, immunstyrkende og udrensende behandlinger fra Ayurvedaens verden af nogle af landets dygtigste ayurvediske specialister.

Den Ayurvediske tradition anviser os to gange årligt at gennemgå et dybere udrensende forløb, hvor der foruden kost, og livsstilsændringer også inkluderes regelmæssige olie- og massagebehandlinger til at understøtte udrensning og heling.

Nedenstående behandlinger kan tages som en del af et udrensende forløb, men kan også anbefales som ren afslapning og velvære.

Vores exlusive signatur behandling kan kun tages i et forløb på minimum tre gange, som anbefales at tage i et forløb med en uge mellem hver.
 
Hengiv dig til 75 minutters ren luksus

Nordic Ayurveda Signatur Basic – også til gravide

 
995 kr
3 behandlinger: 2700 kr.
5 behandlinger: 4400 kr.
  Signaturbehandlingen tager dig igennem de Ayurvediske teknikker Garshana (tørbørstning), Abhyanga (oliemasage) og tryk på udvalgte Marmapunkter. Derudover guides du ind i en dyb indre ro gennem dybe åndedræt og aromaterapi, der beroliger nervesystemet. Det er muligt at booke denne behandling med ansigtsmassage også – varighed 105 min, pris kr. 1350,-  

Book Her
Hengiv dig til 120 minutters exclusiv nydelse

Nordic Ayurveda Signatur Exclusive – med Shirodhara

 
3 behandlinger – 4050 kr.
5 behandlinger – 6250 kr.
  Signaturbehandlingen tager dig igennem de Ayurvediske teknikker Garshana (tørbørstning), Abhyanga (oliemasage) og tryk på udvalgte Marmarpunkter. Derudover guides du ind i en dyb indre ro gennem dybe åndedræt og aromaterapi, der beroliger nervesystemet. Denne behandling er inklusiv 30 minutters Shirodhara – en traditionel Ayurvedisk behandling, hvor varm olie strømmer på din pande, og sindet stilnes.

Book Her
30 minutters luksus til den øverste del af kroppen

Ayurvedisk hovedbunds-massage

 
550 kr.
  Gennem massagen balanceres, stimuleres og understøttes kroppens egen energistrøm, idet blokeringer og spændinger i hovedbund, ansigt, nakke, skuldre, ryg og arme frigives. Energimassagen opleves som fuldkommen afslapning og en timeout i hverdagen, og kan hvis ønsket afsluttes med en hårkur.

Book Her
30 minutters energimæssig balancering

Chakra afbalancering

 
550 kr.
  En behandlingsform, der bygger på princippet om at krop og sind arbejder sammen. I behandlingen indgår lette tryk, chakra krystaller og aromaterapi. Chakra krystaller og aromaolier kan på enkel vis påvirke, stimulere og berolige den følelsesmæssige respons. Behandlingen kan også udføres uden dufte. Brug gerne denne som tillæg til ovenstående.

Book Her
Køb Gavekort

Til en Ayurvedisk behandling

 
Pris 995 kr.
  Nu kan du give en Nordic Ayurveda Signatur Basic behandling i gave. Efter køb modtager du et gavekort til print og en kode, som skal bruges ved booking online.

Køb gavekort her!
  Alle behandlinger tilbydes i Nordsjællands nye holistiske sundhedshus AYA House: Ayurveda Yoga Awareness, Danstrupvej 27G, 3480 Fredensborg!