Ayurvediske behandlinger | Nordic Ayurveda

Velkommen.

Nordic Ayurveda tilbyder Ayurvediske signaturbehandlinger midt i den smukke nordiske natur hos House of Nordic Ayurveda i Nivå – og fra 15. januar 2023 også i København.

Dette er din mulighed for at modtage de eftertragtede sundhedsfremmende, immunstyrkende og udrensende behandlinger fra Ayurvedaens verden af nogle af landets dygtigste ayurvediske specialister.

Den Ayurvediske tradition anviser os to gange årligt at gennemgå et dybere udrensende forløb, hvor der foruden kost, og livsstilsændringer også inkluderes regelmæssige olie- og massagebehandlinger til at understøtte udrensning og heling. Nedenstående behandlinger kan tages som en del af et udrensende forløb, men kan også anbefales som ren afslapning og velvære, hver eneste gang du har brug for en time out.

Den lækre Ayurvediske balance olie fra ByKorsholm er en stor del af alle vores behandlinger. Den har indkog af urter, der trænger ind, stimulerer blodcirkulationen og fremmer helingsprocesser. Olien virker nervestyrkende og er særlig god ved stresstilstande og nervøsitet.

Vores exlusive signatur behandling kan kun tages i et forløb på minimum tre gange, som anbefales at tage i et forløb med en uge mellem hver.

Nu kan du også tager Nordic Ayurveda Behandler Uddannelse, som vi udbyder i samarbejde med ByKorsholm. Læs mere her!

Du kan læse mere om vores dygtige behandlere her. Ønsker du en særlig behandler eller har du brug for hjælp til booking, så kan du ringe til os i hverdagene mellem kl. 8.00 – 17.00 på telefon 7192 7122.

 
75 minutters overflod af velvære

Nordic Ayurveda Signatur Basic – også for gravide


995 kr
3 behandlinger: 2700 kr.
  Signaturbehandlingen tager dig igennem de Ayurvediske teknikker Garshana (tørbørstning), Abhyanga (oliemasage) og tryk på udvalgte Marmapunkter. Derudover guides du ind i en dyb indre ro gennem dybe åndedræt og aromaterapi, der beroliger nervesystemet. Den lækre Ayurvediske balance olie fra ByKorsholm er en stor del af behandlingen, idet den har indkog af urter, der trænger ind, stimulerer blodcirkulationen og fremmer de naturlige helingsprocesser. Det er muligt at booke denne behandling, så den er længere og inkluderer en lille ansigtsmassage også – varighed 105 min, pris kr. 1350,- Denne behandling tilbydes af alle vores dygtige behandlere.

Book 1 Her Book 3 Her Book 3 + ansigt Her
120 minutters eksklusiv nydelse

Nordic Ayurveda Signatur Exclusive – med Shirodhara

 
3 behandlinger – 5250 kr.
  Signaturbehandlingen tager dig igennem de Ayurvediske teknikker Garshana (tørbørstning), Abhyanga (oliemasage) og tryk på udvalgte Marmarpunkter. Derudover guides du ind i en dyb indre ro gennem dybe åndedræt og aromaterapi, der beroliger nervesystemet. Denne eksklusive behandling er inklusiv 30 minutters Shirodhara – en traditionel Ayurvedisk behandling, hvor varm olie strømmer på din pande, og sindet stilnes. Foruden den lækre Ayurvediske balance olie fra ByKorsholm, så benyttes til denne behandling to liter ren sesamolie. Behandlingen kan kun bookes i et forløb på tre gange, og udføres pt kun af Lill-Britt.

Book 3 Her
120 minutters udvidet valgfri luksus

Nordic Ayurveda Signatur Basic – luksuspakken

 
1750 kr
3 behandlinger: 5150 kr.
  Efter signaturbehandlingen, der tager dig igennem de Ayurvediske teknikker Garshana (tørbørstning), Abhyanga (oliemasage) og tryk på udvalgte Marmapunkter, så står det dig frit for, om du vil afslutte med hovedbundsmassage, chakra afbalancering, ayurvedisk nasya eller sublim ansigtsbehandling med produkter fra det bæredygtige danske brand S:KØN Skincare. Denne behandling udføres kun af Lill-Britt, og du vælger kombinationen i samråd med hende på dagen.

Book 1 Her Book 3 Her
30 minutters lindring af luftvejene

Ayurvedisk Nasya

 
650 kr.
  Nasya indgår i den ayurvediske udrensning og kan kombineres med Signatur Basic behandling eller som en del af luksusbehandlingen. En særlig olie med ayurvediske urter dryppes i næseboret for at rense luftveje og sinus, og virker lindrende, slimløsende og fjerner blokeringer i en tilstoppet næse. Behandlingen stimulerer vitale punkter på ansigt og hoved og skaber lethed og klarhed i sindet. Samtidig gives en rolig massage på nakke, skuldre og hovedbund. Denne behandling udføres kun af Lill-Britt.

Book Her
75 minutters fokus på dit helbred

Samtale m. læge & ayurvedisk vejleder Lotte Gram

 
1500 kr
3 samtaler: 4000 kr.
  Ønsker du at få en bredere vurdering af dit helbred? Læge, ayurvedisk vejleder og clairvoyant Lotte Gram ser dit helbred i et større perspektiv, og vejleder dig til, hvordan du kan skabe et bedre helbred, mere sundhed og livsglæde. Hun arbejder både med den fysiske krop samt dit psykiske helbred, og bruger redskaber fra ayurveda som f.eks meditation, vejrtrækning, yoga, kost og meget mere. Lotte bruger selvfølgelig også sine lægefaglige og claivoyante evner til at få en dybere indsigt i dine problemer. Lotte udskriver ikke medicin, og udreder heller ikke symptomer og tilstande i vanlig forstand dvs med blodprøver eller billeddiagnostik. Lottes funktion er vejledende, og såfremt der kommer ting frem i samtalen, som skal udredes yderligere, anbefaler hun dig at tage kontakt til egen læge med henblik på udredning.

Book 1 Her Book 3 Her
Køb Gavekort

Til en Ayurvedisk behandling

 
Pris 995 kr.
  Nu kan du give en Nordic Ayurveda Signatur Basic behandling i gave. Efter køb modtager du et gavekort til print og en kode, som skal bruges ved booking online. Også for gravide.

Køb gavekort her!
Køb Gavekort

Til en udvidet Ayurvedisk behandling

 
Pris 1350 kr.
  Nu kan du give en Nordic Ayurveda Signatur Basic + ansigtsmassage i gave. Efter køb modtager du et gavekort til print og en kode, som skal bruges ved booking online. Også for gravide.

Køb gavekort her!
 
Alle behandlinger tilbydes i House of Nordic Ayurveda: Lyngebækgårds Alle 6, 1., 2990 Nivå!