Ayurvediske livsstilsprodukter fra Lakshmi | Nordic Ayurveda

 

 

Ayurvediske livsstilsprodukter fra Lakshmi

Uncategorized @da

 

Lakshmi er navnet på den indiske gudinde for alle aspekter af indre og ydre rigdom. Indenfor hinduismen er hun personificeringen af skønhed, elegance og charme.

Denne gudindes bevidsthed minder os om, at materiel ejendom, er mere end ting, der skal nydes:

Det, vi ejer, er manifestationer af en bagvedliggende, guddommelig energi!

Lakshmi viser vejen til en mere balanceret verden, hvor jorden er hellig og jordens overflod er til for os alle.

 

Jeg har samarbejdet med det ayurvediske brand Lakshmi i flere år, og der er flere af deres produkter, som jeg selv bruger og anbefaler. Jeg synes kvaliteten er i top, og jeg er vild med at varerne er produceret i Europa, idet firmaet er italiensk og grundlagt af Linda og Franco Canteri for over 20 år siden.  Virksomheden udspringer af en dyb lidenskab for østlig viden, kombineret med ayurvedisk visdom.

Lakshmi har udviklet en række helt ekstraordinære produkter ved at kombinere ayurveda, naturopathi og aromaterapi, med den mest avancerede kosmetiske viden.

I over tyve år, har Lakshmi således produceret mere end 300 certificerede økologiske produkter, der ikke er testet på dyr.

Økologiske, naturlige produkter og æteriske olier bringer skønhed til hud og energier af alle typer, de tre doshaer. Laksmis og vores fælles passion for en sprudlende hverdag, baseret på kvalitativ, holistisk og bæredygtig sundhed, er i den grad til at få øje på!:) Derfor har vi et mangeårigt og dybt inspirerende samarbejde, både bag og foran os, som jeg er så taknemmelig for!

 

AYURVEDA – Følg naturens rytme & få rabat

– Har du læst min nye bog, der helt enkelt forklarer de ayurvediske principper og giver dig indsigt i nogle daglige og lettilgængelige ayurvediske rutiner og ritualer, til at opnå en endnu dybere indsigt i og kontakt til DIG selv, så du herfra kan skabe en endu mere livsenergisk hverdag?

 

Hvis du har læst bogen, så værsågod!:

Du, kære læser, får 10% rabat på alle Lakshmis lækre produkter på hjemmesiden her!

Ved bestilling indtaster du blot rabatkoden: livsenergi

 

Nedenfor finder du direkte link til nogle af de produkter, jeg anbefaler!

 

 

Lakshmi laver de skønneste dosha-balancerende blandinger både som synergi (rene æteriske olier) og massageolie (blandet med basisolier)

Kan bruges til yogaen, en forfriskende pause om eftermiddagen eller efter badet!

 

 

Silkehandske, der stimulerer huden, bruges til selvmassage, og dren creme mod cellulitis.  

 

 

Anjan øjendråber og blomsterspray mod irriteret hud, øjne og allergi.