House of Nordic Ayurveda – Nivå | Nordic Ayurveda

Velkommen til vores første House of Nordic Ayurveda – beliggende i smukke omgivelser på Lyngebækgård i Nivå nord fra Købehavn med havudsigt og højt til loftet, og i gåafstand til en station.

Her tilbyder vi foruden vores uddannelser, også ayurvediske signaturbehandlinger, events, samt yoga og træningsforløb. Desuden er det muligt at leje vores smukke lokaler til dine uddannelser og forløb. Adressen er Lyngebækgårds Alle 6, 1. sal, 2990 Nivå.
   
Ayurvedisk forkælelse og udrensning

Book dine Nordic Ayurveda Signatur behandlinger i Nivå

 
se alle behandlinger her
  Den Ayurvediske tradition anviser os to gange årligt at gennemgå et dybere udrensende forløb, hvor der foruden kost, og livsstilsændringer også inkluderes regelmæssige olie- og massagebehandlinger til at understøtte udrensning og heling. Vores behandlinger kan tages som en del af et udrensende forløb, men kan også anbefales som ren afslapning og velvære, hver eneste gang du har brug for en time out. Signaturbehandlingen tager dig igennem de Ayurvediske teknikker Garshana (tørbørstning), Abhyanga (oliemasage) og tryk på udvalgte Marmarpunkter. Derudover guides du ind i en dyb indre ro gennem dybe åndedræt og aromaterapi, der beroliger nervesystemet.

Book Her
Bliv uddannet hos os

Nordic Academy of Ayurveda

 
læs om alle vores uddannelser
  Ønsker du også at være med til at ændre verden? At hjælpe mennesker til at få det bedre fysisk, mentalt og sjæleligt? Så passer du lige ind i vores fællesskab. Sammen med vores fantastiske undervisere har vi skabt et godt udvalg af uddannelser indenfor Ayurveda, behandlinger og yoga, og udbuddet udvides år for år.

Book din plads her
til alle undervisere

lej vores lækre lokaler

 
skriv for nærmere info
  Du kan leje vores 226 m3, når vi ikke selv bruger lokalerne. Du vil foruden vores store lækre sal med yogaudstyr have adgang til stort spisekøkken, entre med to toiletter samt behandler lokale.

House of Nordic Ayurveda er en del af smukke, historiske Lyngebækgård placeret i gåafstand til både Kokkedal og Nivå station nord fra København. Der er hyggelige små gåstier omkring og mulig tur til havet i pauserne.

Vi lejer lokalerne ud hele eller halve dage – både i weekenden og hverdagene.

Book ved mail her