Lev mere – Kæmp mindre: Ayurvedisk livsstil i Norden | Nordic Ayurveda

Lev mere – Kæmp mindre: Ayurvedisk livsstil i Norden

“Maria Juhls bog “Lev mere – Kæmp mindre” vil dybest set uddanne dig til, at opnå varig sundhed, livsenergi, balance og glæde… Med denne bog står Maria i spidsen for en bevægelse af  holistisk healing, sundhed, velvære og højere bevidsthed”

Deepak Chopra, verdensberømt rollemodel indenfor sundhed og bedstsælgende forfatter

Endelig en værdig arvtager og videreførelse af bogen “Fuldkommen sundhed”, som på en sensationel og banebrydende måde udfordrer vores fastgroede paradigmer, vaner og tankemønstre, og beriger os med værdifuld og brugbar indsigt og konkrete forslag til det sunde liv, indefra og ud!

Du kan købe bogen, Lev mere – Kæmp mindre: Ayurvedisk livsstil i Norden, i din lokale boghandler eller bestille den signeret her!

 

*****

 

“Lev mere – Kæmp mindre” er bogen til alle, der søger dybere og mere grundlæggende forståelse for deres egen sundhed eller mangel på samme, tilpasset nordisk livsstil og klima.

I et land, der ofte er gråt, vådt og koldt, har vi en tendens til at handle hurtigt og præstere. Denne overlevelsesstrategi er smart, men gør samtidig at vi konstant befinder os i en slags beredskab. Vi kan hele tiden gøre mere og kæmpe hårdere. Det er opslidende i længden og mange lider i dag af stress, udbrændthed og depression. Samtidig går mange oven i købet rundt og føler sig mellemfornøjede. Når symptomerne bliver tydelige søger vi med lys og lygte efter en hurtig løsning i stedet for at sigte efter vedvarende, bæredygtig livsstil.

Bogen bringer os på en logisk og letfordøjelig måde tilbage til kernen i os selv, som i virkeligheden langt hen ad vejen er selv-balancerende, hvis vi bare lytter til den, og tager den tilstrækkelig alvorligt. Samtidig giver bogen den nødvendige indsigt i ayurveda, den flere tusinde år gamle, verdensomspændende sundhedsvidenskab, og rummer alle aspekter af, hvordan du kan opretholde en sund og harmonisk livsstil, og øge din livsglæde og livsenergi markant!

Bogen vil lære dig at kæmpe mindre og i stedet mærke og sanse mere, og indeholder opgaver, udarbejdet til at hjælpe dig med at integrere ayurvedisk livsstil i hverdagen, samt en kode til online træning og yderligere inspiration.

 

“Bogen gav mig en forståelse for ayurveda – og en forståelse af mig selv. Det er langt fra kun viden, jeg tager med – men en følelse for – hvad der er godt for mig.
Jeg er – så småt – på vej til et nyt liv med meget mere balance og glæde. Bogen – og du – har givet mig noget som virker for mig. Ikke kun i en uge, men noget jeg ved, der vil være der for altid.
Jeg har fået roen og tilliden til mig selv. For første gang forstår jeg mig selv. Det er kæmpe stort. Og følelsen af – at jeg kan klare alt ❤️.  Tak!!!”
Karina A.

Den bedste bog, der har fundet vej til mine hænder. En øjenåbner. Ved at læse den er jeg blevet klar over, at jeg har brug for at yderligere støve af og lufte ud i min indre tempel. Kæmpe inspiration og boost til min åndelig rejse. Af hjertet TAK 💖

Eri B.

Super lækkert layout, billeder og citatater. Jeg kan godt lide den holistiske synsvinkel – og at individualiteten er i centrum, og der ikke bare er een opskrift på det gode og sunde liv for os alle. Især doshaerne, elementerne og eksempler og ideer til handling er meget enkelt og virkelighedsnært beskrevet. Det bliver overskueligt, at have ‘de ayurvediske briller på’ og ikke en større praktisk udfordring, at indføre kost og motion i dagligdagen. Og tak fordi der ikke er en liste med 20 punkter om, hvad jeg ‘bare’ skal gøre, der giver dine personlige eksempler bedre mening.

Lotte

Kære Maria, tusinde tak for en dejlig, inspirerende og livsbekræftende bog, der tillige er meget velskreven og i et  meget flot og læsevenligt format. En helt unik bog på alle områder!

Brita